Üdvözlök mindenkit!

A nevem Lukács Róbert 38éves pecás vagyok, leginkább pergetek.

Azonban tavaly abban a megtisztelő feladatban volt részem, hogy tesztelhettem a Dunai Horgászok piacra kerülő etetőanyagait és csalijait.
Mint említettem, leginkább a ragadozókat kergetem, mégis szívesen álltam neki a dolognak, hisz szeretek új dolgokat kipróbálni és néha-néha leülök a feeder és hagyonányos fenekező botok mögé is.2019 – ben került sor az első tesztekre,miután átvettem Kálmiéktől a kiadós kezdő teszt csomagot,amiben több etetőanyag,liquidek és wafftersek és pelletek voltak különböző ízben,méretben.
                     
                     
A Duna vízállása miatt az itthoni (nyergesújfalui)egyesületi tavakon láttam neki a teszteléseknek,majd később más tavakra is sort kerítettem.(Almásfüzítői kavicsbánya,Komárom Bocska-tó.)A dunai tesztekre egészen őszig vártam,ugyanis márnás terveim voltak a termékekkel.
Az etetők közül általam használtak : Májas, édes kukoricás, sajtos, kagylós.
Ezeket magukban is,liquiddel is, valamint kombinálva is használtam.
Csalik közül : 8-10-12mm méretben édes kukoricás, ananászos, giliszta-rák, szúnyoglárvás, sajt-vajsavas ízek voltak az elsők..
A kezdeti sikerek meggyőztek annyira, hogy hamarosan kibővítettem a Dunai Horgászok termékpalettámat hogy a piacon lévő kínálat teljes repertoárját kipróbálhassam.
Több helyszínen is azonos eredményeket produkáltak.
Sokszor párhuzamosan más gyártók termékeivel együtt próbáltam és minden elfogultság nélkül merem mondani, hogy vertek mindent.
Főleg a Kill Bill néven mára legendává vált csali.
El neveztem 5perces csalinak,mert többször is méltó volt erre a címre.Azaz, bedobást követően 5percen belül halat hozott..
Ahogy telt az év, gyűltek a tapasztalatok, bővült a paletta is pár termékkel.
Etettem egy helyet a tavon szemes takarmánnyal amit nevezetesen Kill Bill liquiddel erjesztettem be, ami nagyon jól hozta a tőle várt eredményeket egészen őszig.
Ekkor pedig eljött a várt márna szezon, végre a nevéhez méltó helyen is kipróbálhattam a termékeket.
Nem is vallottam szégyent, szépen hozta a márnákat is.Külön öröm volt számomra, hogy így fogathattam meg unokaöcsivel az első márnáit is.
Összegezve egy biztos, engem meggyőztek a termékek, úgyhogy már nem használok mást ezeken kívül.
Mindenkinek nyugodt szívvel merem ajánlani!
Örömmel kísérem figyelemmel a csapat munkáját, sikereit és a folyamatos fejlesztéseket.
Az idei évre is legalább ilyet kívánok!

 

 

Recommended Posts

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük