Szállítási információk

A webáruházunkon rendelt termékek kézbesítését a GLS végzi házhoz-szállítással. A csomagok gyorsan és biztonságban érnek célba.

Kizárólag Magyarország területén belül küldünk ki csomagot. Magyarországon kívüli területekre történő megrendeléseket érvénytelennek tekintjük.

Fizetési módok:

-Banki előre utalás (Utalás beérkezése után adjuk át a futárszolgálatnak)

-Utánvét (Fizetés a helyszínen a futárnak készpénzzel vagy bankkártyával)

Szállítási díjak:

                    15.000 Ft alatt                   15.000 Ft felett
Banki előre utalás        UtánvétBanki előre utalás         Utánvét
         1490 Ft          1790 Ft          ingyenes           300 Ft

(A feltüntetett árak az ÁFÁ-t tartalmazzák!)

Szállítási idő:

A munkanapokon 12 óráig visszaigazolt és feldolgozott rendeléseket még aznap átadjuk a futárnak.
A legtöbb esetben a szállítás 2-4 munkanapon belül történik.
A GLS hétfőtől-péntekig normál munkaidőben kézbesíti a csomagokat. Ha ebben az időszakban nem tartózkodik otthon, szállítási címként célszerű munkahelyi címet megadnia futár 3-szor kísérli meg a kiszállítást a megadott címre.

Sikertelen kézbesítés esetén az újra küldés költségét a vevőre terheljük és csak a csomag ellenértékének előre történő utalása esetén áll módunkban ismételten elindítani. Csomagolási költséget külön nem számítunk fel!

Csomagkövetés:

GLS rendszerében lehetőség van a csomagkövetésre, lekérdezésre is.
A csomagszám ismeretében az alábbi oldalon kérhető információ: https://gls-group.eu/HU/hu/csomagkovetes vagy a (06-1) 802-0265-as telefonszámon.

Futárszolgálat elérhetősége:

Ügyfélszolgálat 7:00-18:00

Tel.: (+36 29) 88 66 70 ;+36-20-890-0660

E-mail: info@gls-hungary.com

Sérülés:

Kérjük, hogy a csomag átvételekor alaposan győződj meg a sérülésmentességről!Sérülés esetén még az átvételkor kell jegyzőkönyvet felvenni a futárral.Jegyzőkönyv nélkül nem érvényesíthető a biztosításunk, a kárt nem tudjuk megtéríteni.

Egyéb információ:
A megrendelés mindaddig módosítható vagy törölhető, amíg a szállításra vonatkozó visszaigazoló e-mailt el nem küldtük.A módosítás vagy törlés történhet e-mailen.A megrendelés visszavonása csak a futárszolgálat részére történő átadás előtt lehetséges.